O našich kurzech řekli III

Vyjádření absolventů rekvalifikačního  kurzu "Obchodník s realitami"(Praha, 3.5. - 2.6.2017)

V realitní branži pracuji již 17 let, přesto musím říči, že kurz Obchodník s realitami byl pro mě velkým přínosem. Skladba přednášek byla velmi dobře zvolena, lektoři sofistikovaní. Kurz je vhodný  jak pro začínající makléře, tak pro ty zkušené.
Martin Kvasnička
Bohemia Reality

Původně jsem se do kurzu přihlásila kvůli předpokládané povinnosti certifikace realitního makléře. Kurz je navíc velice časově náročný. Jsem ale překvapená, jak přinosný kurz byl. Obohatil mě o spoustu nových informací, strategií a metod k dosažení mých cílů, což je uzavírání zprostředkovatelských smluv a úspěšné prodeje nabraných nemovitostí.
Vladimíra Štěpová
Bohemia Reality

V realitní kanceláři pracuji 8 let, přesto mi tento kurz přinesl nové a zajímavé informace. Určitě bych ho doporučila všem makléřům bez ohledu na to, jak dlouho se realitní činnosti věnují.
Olga Vrtáčková
Loyd Reality, s.r.o.

Přestože se pohybuji v realitách, konkrétně developmentu 25 let, přinesl mi tento kurz mnoho nových poznatků a jiný úhel pohledu na realitní byznys.
Ing. Simona Kulhánková
UBM Bohemia Development s.r.o.

Pokud i ty chceš vědět víc, tak přijď na kurz do Záběhlic.
Petr Smetana
Bohemia reality

V realitním byznysu pracuji přes 10 let. Uvažoval jsem, jestli půjdu na tento kurz a musím říci, že jsem se rozhodl správně. Byl jsem velice spokojený s přednáškami od kvalifikovaných přednášejících.
Štěpán Tikovský
Real Agency 360

Kurz byl organizačně i odborně veden velmi dobře. Měl široký záběr problematiky jak po teoretické tak po praktické stránce. Navíc jsem poznala nové lidi z oboru, takže to byla i určitá forma networkingu.
Mgr. Zuzana Kibritov
Qara s.r.o.

Kurz Obchodník s realitami mi přinesl nové informace a znalosti zákonů pro realitní činnost a to přes, že činnost již dlouhou dobu vykonávám. Kurz mi dal také více sebevědomí při organizování náborů zákazek. Kurz vřele doporučuji všem začínajícím makléřům, ale také všem s delší praxí.
Milena Kvasničková
Bohemia reality

Nastavení soukromí

Soubory cookie používáme, abychom mohli přizpůsobit obsah konkrétním uživatelům a analyzovat návštěvnost našeho webu. Kliknutím na možnost „Povolit vše“ s tím souhlasíte. Předvolby můžete spravovat tlačítkem Nastavení soukromí. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat.