Reference na kurz Obchodník s realitami

Reference na kurz Obchodník s realitami V Praze 13.03. - 20.04.2018

Radek Hovora – Reality Grégr s.r.o.

Pro mě jako začátečníka, je tento kurz nezbytnou součástí úspěšného vstupu do realitního světa.

 

Michal Kubánek

Děkuji všem, co se podíleli na přípravě tohoto kurzu, za jejich vřelý přístup a profesionalitu. Doporučil bych všem, kdo se zajímají o práci realitního makléře.

 

Jiří Troják

Tento kurz byl pro mě začínajícího makléře velmi prospěšný, získal jsem mnoho užitečných informací. Kurz byl perfektně organizován. Cena kurzu odpovídá kvalitě.

 

Milan Polívka, Reality Evropa

Kurz měl velikou úroveň a je pro mě obrovským přínosem. Jsem začátečník v oboru a toto mi do začátku velice pomůže. Děkuji společnosti reality Evropa, za možnost se vzdělávacího kurzu zúčastnit a společnosti ARK ČR za vynikající lektory a celkový kurz.

 

Karel Mošovský, Reality Grégr

Naučné.

 

Kristýna Čajníková

Pro nováčka je kurz hodně přínosný a věřím, že pro zkušeného makléře mnohem víc. Ráda bych si kurz za pár let zopakovala.

 

Eva Isabella Pavlíková, Modřany reality – Dalaton s.r.o.

Důvod proč jsem se rozhodla absolvovat tento kurz je jednoznačný – stát se profesionálem ve svém oboru. Oceňuji všechny zkušené lektory, kteří nám předali množství kvalitních informací, které bohatě využiji ve své profesi realitního makléře.

 

Petr Rakovský, Reality 89 s.r.o.

Rozšíření znalostí a jsem za to rád.

 

Ivana Balková

Kurz je velmi kvalitně připraven. Zasahuje do všech oblastí, se kterými se realitní makléř ve své praxi potkává a připravuje ho velmi kvalitně pro profesionální vykonávání své činnosti.

 

Ing. Pavel Pekárek

Kurz ,,Obchodník s realitami,, podle mého názoru nabízí zajímavou příležitost vstupu do realitního byznysu pro začínající makléře. Na své si však přijdou i již zkušení obchodníci, kteří zde mohou získat cenné informace, které dříve či později budou moci využít pro zkvalitnění svých služeb.

 

Michaela Fulínová

Kurz byl pro mě přínosem v celkovém rozhledu po realitním trhu a služeb s ním spojených. Získané informace se mi budou hodit jak v profesním tak osobním životě.

 

Michaela Borovičková

Velmi náhodou jsem narazila na tento kurz na internetových stránkách.  Při výběru kurzu pro mě jako člověka, který chce začít v realitách. Vím, že cena byla vysoká, ale obsah velmi zajímavý. Mohu si v dnešní době vybrat spoustu kurzů na internetu, ale obsah a jméno ARK mě přesvědčilo k zaplacení a nastoupení na kurz. V současné době, kdy trh v ČR je přehlcen realitními makléři, kteří pouze mají živost, si myslím dává naději, že pokud si lidé zvolí silného partnera ARK, investují do sebe, pak mají velkou šanci v boji s nepoctivci či nevzdělanci v realitním světě vyhrát. Jsem zde, abych bojovala za lepší realitní svět a dala lidem zase naději, že se na nás makléře mohou spolehnout.

Nastavení soukromí

Soubory cookie používáme, abychom mohli přizpůsobit obsah konkrétním uživatelům a analyzovat návštěvnost našeho webu. Kliknutím na možnost „Povolit vše“ s tím souhlasíte. Předvolby můžete spravovat tlačítkem Nastavení soukromí. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat.