ZKOUŠKY ODBORNÉ ZPŮSOBILOSTI dle zákona 179/2006 Sb.

Jde o státem uznávanou zkoušku, kterou uchazeč může vykonat pouze před autorizovanou osobou a získané Osvědčení o odborné způsobilosti pro obor Realitní zprostředkovatel postačuje dle zákona o realitním zprostředkování k získání vázané živnosti Realitní zprostředkovatel.

Asociace realitních kanceláří České republiky – Informační centrum ARK s.r.o. je AUTORIZOVANÁ OSOBA ve smyslu zákona na základě rozhodnutí Ministerstva pro místní rozvoj ČR č.j.: MMR – 22281/2016. Pořádáme zkoušky odborné způsobilosti pro profesní kvalifikaci  Realitní zprostředkovatel. Zkouška má písemnou část (test), ústní část a praktickou část. Absolutoriem této zkoušky získáte doklad profesní způsobilosti se státním znakem.

Pro podnikatele, kteří před 1.1.2020 byli oprávněni poskytovat realitní zprostředkování v rámci volné živnosti nyní platí, že podle zákona o realitním zprostředkování (zákon č. 39/2020 Sb. v novelizovaném znění dle zákona 190/2020 Sb.) se lhůta pro doložení dokladů dokazujících splnění podmínky odborné způsobilosti pro provozování této vázané živnosti stanovuje nejpozději k datu 1.3.2021.

 

Termíny:

V sekci „Kurzy“ – viz zde


Další termíny je možné dohodnout na ARK ČR na základě osobní domluvy.

(on-line přihláška)

Nastavení soukromí

Soubory cookie používáme, abychom mohli přizpůsobit obsah konkrétním uživatelům a analyzovat návštěvnost našeho webu. Kliknutím na možnost „Povolit vše“ s tím souhlasíte. Předvolby můžete spravovat tlačítkem Nastavení soukromí. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat.